fbpx
Facebook-annoncering

Få dit budskab ud med Facebook-annoncering.

Brug Facebook-annoncering til at målrette dit budskab, så det bliver set af den helt rigtige målgruppe. Se her, hvordan vi kan hjælpe dig.

Facebook-annoncering

Facebook er det største sociale medie i verden, og derfor er der god mulighed for, at netop din målgruppe er til stede her. Med Facebook-annoncering har du mulighed for at målrette dine opslag og annoncer, så de bliver eksponeret for dem, det er interessant for.

Når du annoncerer via Facebook, anvender du det begreb, der kaldes for ‘push marketing’. Det betyder, at brugerne ikke selv efterspørger dine produkter; de er ikke opsøgende. I stedet eksponeres de for et publikum, hvis interesser og aktivitet på det sociale medie matcher din målgruppes.

Det betyder også, at de personer, din annonce eksponeres for, ikke nødvendigvis er interesseret i at købe dit produkt. Ikke med det samme, i hvert fald. Ofte er det nødvendigt at din annonce eksponeres adskillige gange for den potentielle kunde, før denne rent faktisk bliver til en kunde.

Samtidig er det vigtigt, at din målgruppe defineres helt klar, så du er sikker på, at dine annoncer udelukkende bliver vist for personer, der kan have interesse i det. Du har garanteret selv prøvet at få vist reklamer, der på ingen måde var relevante for dig. Det er irriterende, ikke?

Sådan får du succes med salg via Facebook

Omend det ikke er sikkert, at brugerne er i ‘købs-mode’, når de færdes på Facebook, er det muligt at få succes med dine annoncer. Det kræver, at du kender din målgruppe godt, samt at du er god til at segmentere, så dine annoncer vises for de rigtige personer.

Faktisk kan det ende med at blive dyrt, hvis du ikke målretter dine annoncer. Ikke alene fordi du betaler for irrelevante eksponeringer, men også Facebook tager flere penge for dine kampagner, hvis de ikke er relevante.

Hvilke annonce-muligheder har jeg?

Der er forskellige muligheder for at skabe annoncer, der rammer dit publikum. Ofte er det en god idé at splitteste mellem de forskellige muligheder, så du ikke alene hviler på én annonceform.

  • Billede-annoncer: Det mest almindelige annonceformat. Kan anvendes til mange forskellige formål.
  • Karrusel-annonce: Med karrusel-annonceformatet kan du vise flere billeder i en karrusel. Egner sig særligt til produktbaserede annoncer samt annoncer med flere informationer.
  • Canvas-annonce: Med en Canvas-annonce har du mulighed for at lave en slags landingsside direkte i Facebooks feed. Det er nyttigt, fordi du kan skabe et visuelt univers, der forklarer dit koncept, uden at brugeren forlader Facebooks platform.
Brug for hjælp til Facebook-annoncering?

Hos Onlinetekster.dk har vi stor erfaring med Facebook-annoncering. Har du brug for hjælp, så kan vi kontaktes på (+45) 42 31 23 92 eller kontakt@onlinetekster.dk. Du er også velkommen til at anvende vores chat-widget, hvis du har nogle spørgsmål.

Har du brug for hjælp til Facebook-annoncering? Vi er her for at hjælpe. Ring på (+45) 42 31 23 92 eller send en mail til kontakt@onlinetekster.dk, så finder vi en løsning, der matcher dine behov.

01

Du kontakter os

Du kontakter os og beskriver den opgave, du skal have løst. Herefter modtager du et tilbud på opgaven, som du skal tage stilling til.

02

Vi skriver dine tekster

Når tilbuddet er accepteret, bliver opgaven sendt til en tekstforfatter, der har viden på området. Efterfølgende skrives dine tekster.

03

Du modtager dine tekster

Du modtager dine tekster indenfor den aftalte deadline. Når du har godkendt teksterne, er det dine, og du kan bruge dem, som du vil.

Full service kommunikations- og tekstbureau
Professionel tekstforfatning siden 2012

Vi er et digitalt tekstbureau med erfaring. Vores fokus er at skabe flere besøg, flere konverteringer og styrke din forretning gennem målrettet og velskrevet content. Når vi arbejder for dig, er det afgørende, at du får succes. Vores succes afhænger af din, og du kan være sikker på, at vi gør os umage.

Læs mere om os
Personlig kontakt

Du har altid personlig kontakt med den skribent, der skriver dine tekster. Det er bedst for alle.

Tilfredshedsgaranti

Er du ikke tilfreds med vores arbejde, får du ikke en faktura. Det er din garanti for kvalitet.

Gratis prøve

Vi ved, at vi er dygtige – men vi vil gerne overbevise dig. Derfor får du en gratis prøvetekst.

Interesseret i content marketing?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv bedre til at markedsføre din virksomhed. Vi sender jævnligt nyttige tips, nyheder og guides.

* Vi deler ikke dine personlige oplysninger med tredjepart. Se venligst vores Privatlivspolitik for mere information.

Indhent tilbud
Indtast dine oplysninger herunder, så vender vi tilbage med et tilbud.