Hvorfor bruge en tekstforfatter?

Hvorfor bør du bruge en tekstforfatter? Som virksomhed er det nødvendigt, at man planlægger og prioriterer sin tid korrekt. Især når det kommer til kommunikationsopgaver. Er man ikke gearet til selv at udarbejde sine tekster, og halter det samtidig med afsætte tid til at gøre det, kan det være nyttigt at benytte sig af en professionel tekstforfatter.

Onlinetekster.dk er et tekstbureau med mange års erfaring i at udarbejde tekst for både store og små virksomheder, der kan anvendes i markedsførings-sammenhæng. Vi har blandt andet erfaring med udarbejdelse af:

  • Hjemmesidetekster
  • SEO-tekster
  • Produktbeskrivelser
  • Sponsoreret indhold
  • Blogindlæg

Vi er i stand til at varetage de fleste tekstforfatteropgaver, og med vores erfaring i bagagen er du sikret tekstløsninger, der ikke går på kompromis med hverken kvalitet, research eller effekt. Kort sagt er din virksomhed sikret et godt resultat, når du vælger os som leverandør af tekster.

Derfor bør du hyre os som tekstforfatterr

Når du hyrer os som tekstforfatter, kan du være sikker på, at arbejdet udføres korrekt. Det er trods alt det, vi arbejder med hver dag. Derfor kan du være sikker på, at du:

  • opnår et professionelt og tilfredsstillende resultat.
  • undgår stavefejl og grammatiske fejl.
  • sparer tid på udarbejdelse af tekster.
  • øger dine chancer for at sælge markant.

Det er en investering at hyre en tekstforfatter

Når du hyrer en tekstforfatning enten til dig selv eller på din virksomheds vegne, bør du ikke betragte det som en udgift. Det er det nemlig ikke. Se det i stedet som en investering, der tjener sig selv hjem igen mange gange. En professionel tekstforfatter ved, hvordan man skruer en tekst sammen, der både bliver fundet i Google, men også formår at få brugeren til at foretage en handling. Talrige undersøgelser viser, at der er en klar sammenhæng mellem kvaliteten af det indhold, der er på din side, og hvor meget du sælger eller hvor mange henvendelser, du får.

En professionel tekstforfatter har altid et formål, når en tekst udarbejdes. Hvis der er tale om en produktbeskrivelse, er formålet ikke blot at informere om produktet, men at sælge det. Der lægges med andre ord vægt på værdiskabelse og salg, og en dygtig tekstforfatter vil være i stand til at hæve din hjemmesides samlede konverteringsrate, hvis teksterne bliver brugt rigtigt.

Når du hyrer en tekstforfatter, betaler du et enkeltbeløb for ydelsen. Det interessante for dig er dog, at du vil kunne høste frugterne af dette arbejde mange år ud i fremtiden. Det er altså en investering, der vokser og vokser, selvom du kun betaler for den én gang.

Professionel tekstforfatter med fokus på SEO

I dag er du afhængig af trafik fra søgemaskinerne, når du har en hjemmeside. Derfor er det vigtigt, at din tekstforfatter ved, hvordan du skriver en tekst, der har potentiale til at blive rangeret højt i Google og de andre søgemaskiner. Hos Onlinetekster.dk er vi særligt specialiseret i denne form for tekstarbejde. Du kan altså trygt overlade arbejdet til os, når du skal have udarbejde indhold til din hjemmeside, der bliver fundet i søgemaskinerne.

Der er stor forskel på tekstforfattere

Når du skal hyre en tekstforfatter, er der forskellige ting, der gør sig gældende. Først og fremmest er det vigtigt, at din tekstforfatter kan skrive en god tekst, der formår at fange læseren og få denne til at reagere, kan skrive grammatisk korrekt, samt at han kan eller hun forstår, hvordan Google fungerer, således teksten kan skrives med henblik på at opnå gode placeringer i søgemaskinerne.

Alle kan som udgangspunkt forfatte en tekst, men hvis du vil findes i søgemaskinerne og hæve din konverteringsrate, skal du hyre en tekstforfatter, der har arbejdet med tekster i mange år, og ved, hvad der skal til, for at skrue en god hjemmesidetekst sammen – én, der bliver fundet i Google og får brugeren til at foretage en handling.

Skal vi hjælpe dig med at skrive dine tekster?

Hvis du vil være sikker på, at dit indhold tager forbehold for de mange faktorer, der definerer en god og effektiv hjemmesidetekst, kan du roligt tage fat i os. Vi har den nødvendige erfaring, og vi er sikre på, at vi kan løfte opgaven med et mere end tilfredsstillende resultat. Vi går ikke på kompromis, og vi stopper ikke arbejdet, før du er tilfreds.

Skal vi skrive dine tekster? Så skriv til kontakt@onlinetekster.dk eller ring på (+45) 42 31 23 92. Du kan også udfylde vores kontaktformular, du finder i bunden af denne side. Vi glæder os til at hjælpe dig!

01

Du kontakter os

Du kontakter os og beskriver den opgave, du skal have løst. Herefter modtager du et tilbud på opgaven, som du skal tage stilling til.

02

Vi skriver dine tekster

Når tilbuddet er accepteret, bliver opgaven sendt til en tekstforfatter, der har viden på området. Efterfølgende skrives dine tekster.

03

Du modtager dine tekster

Du modtager dine tekster indenfor den aftalte deadline. Når du har godkendt teksterne, er det dine, og du kan bruge dem, som du vil.

Få 50 % rabat på første tekst

Vi har forståelse for, at det kan være utrygt at lægge arbejdet over i andres hænder. Derfor tilbyder vi 50 % rabat på den første tekst, du bestiller. På den måde har du mulighed for at vurdere, om vores service lever op til dine forventninger, før du bestiller en større ordre.

Ska' vi være dit nye tekstbureau?

Som ny kunde får du altid 50 % rabat på den første tekst, så du kan prøve vores service af før en større bestilling.

Kontakt os nu