Spar penge på pakkeløsninger

Pakkeløsninger

Vi tilbyder lavere priser på tekstforfatning, hvis du køber et fast antal ord om måneden. Herunder kan du se priserne på vores tekstpakker. Vælg den pakke, der matcher dit behov.

Basic

Til dig, der har et medium behov for løbende tekstforfatning.

15.000 ord / md

Spar 10% (72 øre pr. ord)

Inkl. research

Inkl. korrektur

Optimering efter søgeord

Pris:

12.000 kr. 10.799 kr./md

Bestil pakke
Bindingsperiode: 6 måneder

Mest populære løsning

Medium

Til dig, der har et stort behov for løbende tekstforfatning.

30.000 ord / md

Spar 15% (68 øre pr. ord)

Inkl. research

Inkl. korrektur

Optimering efter søgeord

Pris:

24.000 kr. 20.399 kr./md

Bestil pakke
Bindingsperiode: 6 måneder

Premium

Til bureauer eller virksomheder, der ønsker maksimal effekt i Google.

45.000 ord / md

Spar 20% (64 øre pr. ord)

Inkl. research

Inkl. korrektur

Optimering efter søgeord

Pris:

36.000 kr. 28.799 kr./md

Bestil pakke
Bindingsperiode: 6 måneder

Betingelser: Teksterne i ovenstående pakkeløsninger er on-page indhold med medium research. De egner sig til blogindlæg, kategoritekster og ydelsessider. Der er en bindingsperiode på 6 måneder. Produktbeskrivelser og andre tekster, der kræver meget research, er ikke inkluderet i ovenstående pakker.

Har du brug for færre tekster? Se priser pr. ord.

Hvad koster tekstforfatning?

Priser på tekstforfatning

Herunder kan du se vores generelle priser på tekstforfatning. Nedenstående priser på tekstforfatning gælder, hvis du ikke vælger en af vores pakkeløsninger.

Linkbuilding-tekster

Tekstforfatning uden research eller korrektur, der kan bruges til linkbuilding.

Fra 0.30 øre pr. ord
ekskl. moms

Få tilbud

Advertorials

Tekstforfatning med let research og korrektur, der kan bruges til linkbuilding.

Fra 60 øre pr. ord
ekskl. moms

Få tilbud

SEO-tekster (on-site)

SEO-venlige tekster med research og korrektur, du kan bruge på din hjemmeside.

Fra 60 øre pr. ord
ekskl. moms

Få tilbud

Blogindlæg

SEO-venlige tekster med research og korrektur, der kan bruges til din blog.

Fra 60 øre pr. ord
ekskl. moms

Få tilbud

Produktbeskrivelser

Søgeoptimerede produktbeskrivelser, der hæver konverteringsraten.

Fra 1,20 kr. pr. ord
ekskl. moms

Få tilbud

Kategoritekster

Søgeoptimerede og velskrevne kategoritekster, der bliver fundet i Google.

Fra 60 øre pr. ord
ekskl. moms

Få tilbud

Affiliate

Få skrevet søgeoptimeret indhold af høj kvalitet til din affiliate-side.

Fra 60 øre pr. ord
ekskl. moms

Få tilbud

Korrektur

Få læst korrektur på dit indhold, så du er sikker på, at det er grammatisk korrekt.

Fra 40 øre pr. ord
ekskl. moms

Få tilbud

Skal vi skrive dine tekster? Kontakt os for at komme i gang.

1. Indledende brief

Vi tager en indledende dialog omkring din virksomhed, skrivestil og lignende forhold, der er relevante for din målgruppe.

2. Produktion

Vi foretager research og skriver dine tekster, hvorefter du får mulighed for at læse dem igennem, før de publiceres.

3. Levering

Når dine tekster er færdige, sender vi dem til godkendelse. Du publicerer dem og oplever en stigning i Google.

Tilfredse kunder

Lyt ikke bare til os.Lyt til vores tilfredse kunder.

Når du vælger os, kan du forvente høj kvalitet. Du skal ikke bare vælge os på baggrund af prisen, men fordi vi er blandt de absolut bedste til det, vi laver. Læs selv, hvad vores kunder siger om os.

5/5 stjerner

"Onlinetekster.dk er effektive og kompetente. Foruden at være en god relation er vores samarbejde en god investering for mig - og mine kunder."

Nicolai Sørensen
Nicolai Sørensen & Co.

5/5 stjerner

"Onlinetekster.dk leverer rigtig gode tekster til en fair pris, og de er altid løsningsorienterede, hvis der er en opgave, som haster lidt mere end andre."

Henrik Andersen
Pilanto

5/5 stjerner

"Jeg har været utroligt glad for mit samarbejde med Onlintekster.dk. Altid høj kvalitet til en fornuftig pris, der har tjent sig selv hjem mange gange."

Kristian Ole Rørbye
Move Marketing

Pris pr. ord

Tekstforfatning til en attraktiv pris

Mange tekstforfattere fakturer pr. påbegyndt time – og det betyder, at du sjældent ved, hvor meget du skal betale på forhånd. Du kan derfor ende med at betale mere, end dit budget kan holde til.

Hos Onlinetekster.dk tager vi en fast pris pr. ord, så du altid er klar over, hvad opgaven koster, før du accepterer et tilbud. Dét, synes vi, er den mest simple, overskuelige og gennemsigtige løsning for dig som kunde.

Vores pris pr. ord er fastsat, så det giver en gennemsnitlig timepris på 800 kr. Hvis du hellere vil have en timepris på tekstforfatning, tilbyder vi en fast pris på 800 kr. ekskl. moms, hvor der betales pr. påbegyndt kvarter.

Hvad koster en tekstforfatter?

Når du hyrer et bureau eller en konsulent, betaler du ofte en fast timepris – sådan forholder det sig ikke altid for tekstforfatteres priser. Prisen på tekstforfatning afregnes enten pr. time eller pr. ord. Hos Onlinetekster.dk baserer vi som udgangspunkt vores tekstforfatning-priser på antallet af ord.

Det skyldes, at vi primært arbejder med kunder, der ønsker organisk vækst i søgeresultaterne. Her er handler det til stadighed meget om antallet af ord, der skrives. Jo mere indhold der er på en side, desto bedre er den i Googles optik.

Samtidig ønsker vi at være så gennemsigtige som muligt. Når vores kunder bestiller 10.000 ord hos os, skal de kunne regne med, at prisen på tekstforfatning ikke løber løbsk. Bestiller de tekster på i alt 10.000 ord til 0,70 kr. pr. stk., kan de regne med at den samlede pris bliver omkring 7.000 kr., uanset mængden af research eller tiden, vi skal bruge på at skrive dem.

Timepris vs. pris pr. ord

Tekstforfatning, som faktureres pr. ord., er en fremgangsmåde, der både er elsket og hadet. Nogle bureauer tager udelukkende en timepris, og det er forståeligt. Det giver bureauerne en fordel, da det sikrer dem en pris på den tid, vi bruger.

Hos os afhænger prisen af, hvor hurtige vi er til at skrive teksterne. Nogle gange får vi en høj timepris, mens vi andre gange får en lav timepris. Som udgangspunkt udmunder vores prisstruktur i en timepris på omkring 800 kr., hvilket gør, at vi befinder os i mellemklassen.

Du kan se vores aktuelle pris på tekstforfatning længere oppe på denne side. Vi har gennem lang tid tracket den tid, vi bruger på at skrive tekster, hvilket er det, der ligger til grund for ovenstående prisniveau. De tekster, der kræver mest, er dem, der har den højeste pris pr. ord – og de tekster, der kræver mindst, har den laveste pris pr. ord.

Måske bevæger vi os over mod en timepris i fremtiden, men på nuværende tidspunkt er priserne med til at sikre gennemsigtighed for vores kunder – og for os selv. Det er nemmere at estimere en opgave, når vi afregner pr. skrevet ord, der leveres.

Hvorfor vælge tekstforfatning til en fast pris pr. ord?

Som kunde er der mange fordele ved at vælge tekstforfatning, der koster en fast pris pr. ord. Som nævnt, ved du på forhånd, hvad opgaven kommer til at koste. Du slipper således for at få udarbejdet et konkret tilbud, som du efterfølgende skal forholde dig til.

Samtidig giver det dig mulighed for at få skrevet flere ord, hvis du går op i mængden af ord. Når du arbejder med en fast pris pr. ord, kan du selv bestemme, hvor lange dine tekster skal være. Det giver dig en klar forhold, hvis udgangspunktet for at bestille teksterne er, at du ønsker at opnå bedre placeringer i søgeresultaterne.

Du opnår altså gennemsigtighed og fleksibilitet, når du vælger en fast pris pr. ord. Du vælger selv, hvordan du ønsker at fordele antallet af ord på de tekster, du bestiller. Det giver dig en stor frihed, hvis du løbende bestiller indhold til din blog eller i forbindelse med content marketing.

Samtidig skal du ikke betale os for at bruge tid på at skrive en tekst, som ikke ender med at give et tilfredsstillende resultat i Google, fordi den ikke indeholder nok ord. Det er din sikkerhed for, at vores tekster giver gevinst.

Fair priser på tekstforfatning af høj kvalitet

Vi ved godt, at vi ikke er de billigste i branchen. Det har vi ingen ambition om at være – og vi har heller ingen ambition om at være de dyreste. Vores priser er rimelige, og vi tilbyder høj kvalitet til en fordelagtig pris.

Når du vælger os, gør du det ikke, fordi du er ligeglad med kvaliteten af dine tekster. Du vælger os, fordi du ønsker at vækste i søgeresultaterne, men også fordi du ønsker seriøst indhold af høj kvalitet, som du ikke får hos de bureauer, der tager den laveste pris på tekstforfatning.

Vi går op i god kundeservice, og vi overholder altid vores aftaler. Vi samarbejder udelukkende med kunder, som vi ved, vi kan hjælpe gennem vores arbejde. Af samme årsag er det vigtigt for os, at der er et match, før vi kan være tekstleverandør for dig. Vi lever af tilfredse kunder, og vi værdsætter langvarige og nære relationer.

01

Du kontakter os

Du kontakter os og beskriver den opgave, du skal have løst. Herefter modtager du et tilbud på opgaven, som du skal tage stilling til.

02

Vi skriver dine tekster

Når tilbuddet er accepteret, bliver opgaven sendt til en tekstforfatter, der har viden på området. Efterfølgende skrives dine tekster.

03

Du modtager dine tekster

Du modtager dine tekster indenfor den aftalte deadline. Når du har godkendt teksterne, er det dine, og du kan bruge dem, som du vil.

Få 50 % rabat på første tekst

Vi har forståelse for, at det kan være utrygt at lægge arbejdet over i andres hænder. Derfor tilbyder vi 50 % rabat på den første tekst, du bestiller. På den måde har du mulighed for at vurdere, om vores service lever op til dine forventninger, før du bestiller en større ordre.

Ska' vi være dit nye tekstbureau?

Som ny kunde får du altid 50 % rabat på den første tekst, så du kan prøve vores service af før en større bestilling.

Kontakt os nu