Spar penge på hjemmesidetekster

Pakkeløsninger

Hos Onlinetekster.dk får du, hvad du betaler for – og mere til. Vi har faste priser på vores hjemmesidetekster, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser. Herunder kan du se vores pakkeløsninger.

Basic

Til dig, der har et medium behov for løbende tekstforfatning.

10.000 ord

Spar 10% (60 øre pr. ord)

Inkl. research

Inkl. korrektur

Optimering efter søgeord

Pris:

12.000 kr. 6.000 kr.

Mest populære løsning

Medium

Til dig, der har et stort behov for løbende tekstforfatning.

20.000 ord

Spar 15% (55 øre pr. ord)

Inkl. research

Inkl. korrektur

Optimering efter søgeord

Pris:

24.000 kr. 11.000 kr.

Premium

Til bureauer eller virksomheder, der ønsker maksimal effekt i Google.

30.000 ord

Spar 20% (50 øre pr. ord)

Inkl. research

Inkl. korrektur

Optimering efter søgeord

Pris:

36.000 kr. 15.000 kr.

Tilfredse kunder

Lyt ikke bare til os.
Lyt til vores tilfredse kunder.

Når du vælger os, kan du forvente høj kvalitet. Du skal ikke bare vælge os på baggrund af prisen, men fordi vi er blandt de absolut bedste til det, vi laver. Læs selv, hvad vores kunder siger om os.

5/5 stjerner

"Onlinetekster.dk er effektive og kompetente. Foruden at være en god relation er vores samarbejde en god investering for mig - og mine kunder."

Nicolai Sørensen
Nicolai Sørensen & Co.

5/5 stjerner

"Onlinetekster.dk leverer rigtig gode tekster til en fair pris, og de er altid løsningsorienterede, hvis der er en opgave, som haster lidt mere end andre."

Henrik Andersen
Pilanto

5/5 stjerner

"Jeg har været utroligt glad for mit samarbejde med Onlintekster.dk. Altid høj kvalitet til en fornuftig pris, der har tjent sig selv hjem mange gange."

Kristian Ole Rørbye
Move Marketing

Hjemmesidetekster af erfarne copywriters

Hos Onlinetekster.dk lever vi af at skrive professionelle og konverteringsoptimerede hjemmesidetekster for virksomheder af alle størrelser. Fra den lokale tømrer til markedsførende advokater, der ligger i toppen på alle væsentlige søgeord.

Hjemmesidetekster siden 2012

Siden 2012 har vi hjulpet virksomheder med at sikre resultater gennem velskrevne hjemmesidetekster. Vi har den nødvendige erfaring og specifikke know-how til at sikre dig solide resultater hver gang.

Høj kundetilfredshed

Vores kunder handler ikke bare hos os én gang. De bliver hos os – og det er der god grund til. Vi leverer et højt serviceniveau, som du ikke får hos ethvert andet tekstbureau. Vores Trustpilot-score på 5/5 stjerner siger det hele.

Hvem er vi?

Hjemmesidetekster, der konverterer og øger din synlighed i Google.

En god hjemmesidetekst skal være informerende, underholdende og motivere læseren til at foretage en handling, så du får maksimalt udbytte af trafikken til din hjemmeside. Vi skriver hjemmesidetekster, der sikrer dig synlighed i Google og hæver din konverteringsrate.

Få tilbud
Boost din trafik

Hjemmesidetekster er en investering, der tjener sig hjem mange gange.

Når du vælger os, får du ikke bare kreative hjemmesidetekster, der sælger – vi ved, hvordan en hjemmesidetekst skal struktureres, så den øger dine placeringer i Google. Lad os stå for dine tekster og høst frugterne af et lukrativt samarbejde.

Få tilbud

Betingelser: Teksterne i ovenstående pakkeløsninger er on page-indhold med medium research. De egner sig til blogindlæg, kategoritekster og ydelsessider. Produktbeskrivelser og andre tekster, der kræver meget research, er ikke inkluderet i ovenstående pakker.

1. Indledende brief

Vi tager en indledende dialog omkring din virksomhed, skrivestil og lignende forhold, der er relevante for din målgruppe.

2. Produktion

Vi foretager research og skriver dine tekster, hvorefter du får mulighed for at læse dem igennem, før de publiceres.

3. Levering

Når dine tekster er færdige, sender vi dem til godkendelse. Du publicerer dem og oplever en stigning i Google.

Ønsker du en pris pr. ord? Kontakt os for et tilbud.

Få succes med velskrevne hjemmesidetekster

Hjemmesidetekster er det vigtigste element på din hjemmeside. De er med til at øge din hjemmesides troværdighed, samtidig med at du får dit budskab igennem til læseren og øger dine chancer for at blive fundet i søgemaskinerne.

Det er tidskrævende arbejde at skrive hjemmesidetekster, men bare rolig – Onlinetekster.dk er her til at hjælpe dig med at skrive tekster, der sikrer dig de bedste resultater. Vi har mange års erfaring inden for udarbejdelse af professionelle hjemmesidetekster, og vi har hjulpet mange tilfredse kunder. Det din garanti for, at vi er det sikre valg.

Vi skriver hjemmesidetekster, der giver flere leads

Hos Onlinetekster.dk har vi specialiseret os i at skrive knivskarpe hjemmesidetekster, der sikrer at du fanger læseren og får formuleret dit budskab i et sprog, hvor alle kan være med. Vi skriver fyldestgørende tekster baseret på grundig research og målbare data baseret på søgemaskinernes historik. Samtidig sørger vi for, at dine tekster konverter.

Dine besøgende skal udføre en handling, efter de har læst indholdet på din hjemmeside; kontakte dig eller købe din ydelse. Vi sørger med andre ord for, at de tekster, vi skriver, hjælper med at øge konverteringsraten på din hjemmeside.

Hvilken form for tekst til hjemmesider har du brug for?

Der findes mange former for hjemmesidetekster; SEO-tekster, kategoritekster, produktbeskrivelser, blogindlæg, informerende tekster samt meget mere. Vi har arbejdet med alle former for hjemmesidetekster, så du kan roligt kontakte os, uanset hvilken tekstopgave, der er tale om.

Vi følger søgemaskinernes retningslinjer, når vi skriver vores hjemmesidetekster. Din hjemmeside er ingenting, hvis ikke de besøgende kan finde den via søgemaskiner som Google og Bing. Derfor skriver vi selvfølgelig alle tekster med søgemaskinerne for øje, så din hjemmeside har de bedste forudsætninger for at blive fundet, når en bruger indtaster en relevant søgeforespørgsel i eksempelvis Google.

De fleste købsovervejelser starter med en Google-søgning, og du skal ikke være i tvivl om, at kunderne også søger efter dit produkt eller ydelse. Derfor er det vigtigt, at du har gode placeringer i Google, samt at din side fremstår attraktiv og har godt indhold, der imødekommer den besøgendes intention med at klikke sig ind på din side.

Hjemmesidetekster af høj kvalitet til en skarp pris

Hos Onlinetekster.dk får du altid leveret velskrevne tekster, der øger kvaliteten af din hjemmeside. Derfor er vi det rette valg for dig, der ønsker at styrke din hjemmeside, få flere besøgende og sælge mere.

Samtidig prisen på vores ydelser rimelig, så alle har mulighed for at være med – og husk; gode tekster er ikke en udgift, men en investering, der meget gerne skulle tjene sig selv hjem igen.

Spar penge på hjemmesidetekster

Hvis du har et stort behov for at få skrevet mange hjemmesidetekster, tilbyder vi forskellige pakkeløsninger til de fleste behov. Jo flere hjemmesidetekster, du køber, desto større en besparelse opnår du.

Er du i tvivl om, hvilken pakke du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Har du et mindre behov for hjemmesidetekster, kan du altid få et skræddersyet tilbud, som matcher dit specifikke behov.

Skal vi hjælpe dig med hjemmesidetekster?

Er du interesseret i at få skrevet gode og professionelle hjemmesidetekster, der konverterer?

Så kontakt os i dag på kontakt@onlinetekster.dk eller ring på (+45) 42 31 23 92. Du kan også udfylde den kontaktformular, du finder her på siden. Vi svarer inden for 24 timer – og ser frem til at hjælpe dig med at skrive professionelle hjemmesidetekster.

01

Du kontakter os

Du kontakter os og beskriver den opgave, du skal have løst. Herefter modtager du et tilbud på opgaven, som du skal tage stilling til.

02

Vi skriver dine tekster

Når tilbuddet er accepteret, bliver opgaven sendt til en tekstforfatter, der har viden på området. Efterfølgende skrives dine tekster.

03

Du modtager dine tekster

Du modtager dine tekster indenfor den aftalte deadline. Når du har godkendt teksterne, er det dine, og du kan bruge dem, som du vil.

Få 50 % rabat på første tekst

Vi har forståelse for, at det kan være utrygt at lægge arbejdet over i andres hænder. Derfor tilbyder vi 50 % rabat på den første tekst, du bestiller. På den måde har du mulighed for at vurdere, om vores service lever op til dine forventninger, før du bestiller en større ordre.

Ska' vi være dit nye tekstbureau?

Som ny kunde får du altid 50 % rabat på den første tekst, så du kan prøve vores service af før en større bestilling.

Kontakt os nu