Har du brug for en freelance tekstforfatter?

Leder du efter en god og professionel freelance tekstforfatter? Det kan være nyttigt at få en hjælpende hånd fra en dygtig freelance tekstforfatter, hvis ikke du selv har kompetencerne eller tiden til at skrive dine tekster.

Onlinetekster.dk er din digitale tekstpartner. Vi har gennem tiden hjulpet både store og små virksomheder med at udarbejde indhold til alle former for hjemmesider og webshops – og vi kan også hjælpe dig!

Fordelen ved at hyre en freelance tekstforfatter er, at du kun betaler for de tekster, du modtager. Du har ingen faste udgifter, og de tekster, du køber, er en investering i din forretnings fremtid. De virker nemlig ikke bare her og nu, men lige så lang tid, de ligger online.

Derfor bør du hyre en freelance tekstforfatter

Når du driver egen virksomhed, er det vigtigt at kende dine styrker og svagheder, så du kan bruge dine kræfter, der hvor de gør den største forskel. Ingen er gode til alting, og hvis ikke du har flair for at skrive tekster, er det en god idé at outsource dén del af din forretning.

Det er derfor ganske nyttigt at hyre en dygtig seo-tekstforfatter, hvis ikke du selv har kompetencerne eller tiden til at skrive — i særdeleshed webtekster, der har til formål at få læseren til at foretage en handling.

Tekster med fokus på søgemaskinerne

Vi ved, hvordan man formulerer en god tekst, der er grammatisk korrekt og velskrevet, samtidig med at den tager forbehold for søgemaskinernes algoritme. Tekster, der appellerer til dine besøgende og hæver konverteringsraten: tekster, der har en direkte indflydelse på dit salg.

Vi skriver tekster, der er baseret på viden, målbare data og research. Intet, vi gør, er tilfældigt. Når du hyrer os som freelance tekstforfatter til at udarbejde indholdet på din hjemmeside, køber du ikke bare en ydelse – du investerer i din forretning. De tekster, der står på din hjemmeside, har en nemlig en direkte indflydelse på, hvor mange der foretager et køb eller tager kontakt til dig.

En freelance tekstforfatter er en investering i din forretning

Når du betaler for en freelance tekstforfatter, betaler du et engangsbeløb, men teksterne kan potentielt virke for dig i mange år ud i fremtiden – og højst sandsynligt vil det beløb, du betaler for teksterne, tjene sig selv hjem igen mange gange i løbet af den tid.

Se det derfor ikke som en udgift, når du hyrer en freelance tekstforfatter, men som en langtidsholdbar investering, der skaber vækst i din forretning og på sigt øger toplinjen.

Brug Onlinetekster.dk som tekstforfatter på freelance-basis

Skal en af vores dygtige freelance tekstforfattere hjælpe dig med at skrive professionelt og konverterende indhold til din hjemmeside?

Kontakt os i dag på kontakt@onlinetekster.dk eller (+45) 42 31 23 92 og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi svarer altid inden for 24 timer. Du kan også bruge kontaktformularen i bunden af siden.

01

Du kontakter os

Du kontakter os og beskriver den opgave, du skal have løst. Herefter modtager du et tilbud på opgaven, som du skal tage stilling til.

02

Vi skriver dine tekster

Når tilbuddet er accepteret, bliver opgaven sendt til en tekstforfatter, der har viden på området. Efterfølgende skrives dine tekster.

03

Du modtager dine tekster

Du modtager dine tekster indenfor den aftalte deadline. Når du har godkendt teksterne, er det dine, og du kan bruge dem, som du vil.

Få 50 % rabat på første tekst

Vi har forståelse for, at det kan være utrygt at lægge arbejdet over i andres hænder. Derfor tilbyder vi 50 % rabat på den første tekst, du bestiller. På den måde har du mulighed for at vurdere, om vores service lever op til dine forventninger, før du bestiller en større ordre.

Ska' vi være dit nye tekstbureau?

Som ny kunde får du altid 50 % rabat på den første tekst, så du kan prøve vores service af før en større bestilling.

Kontakt os nu